O NÁS
Šéfkuchař Tomáš Kyba
Tomášovy zkušenosti v gastronomickém oboru jsou široké. Poté, co vedl malé bistro, odcestoval do zahraničí. Poštěstilo se mu vařit v prestižních restauracích na několika kontinentech. Spojil tak dvě své vášně, vaření a cestování. Po třinácti letech se rozhodl vrátit domů, kde pokračoval ve své kariéře.
V současné době pracuje pro Morávek Catering na pozici vedoucého projektu a šéfkuchaře.
Tomášova dosavadní cesta
Degree gastrobar Auckland NZ
Foley's Townhouse Killarney IRL
Ross Hotel Killarney IRL
Plaza Hotel Killarney IRL
Coast seafood restaurant Vancouver CA
Osheas pub NI
Naše filozofie
Milujeme svoje řemeslo a věříme, že osobní přístup, píle a poctivá práce dodává našim produktům výjimečnou kvalitu. Přejeme si, aby každá zkušenost zákazníka s našimi produkty a službami byla gastronomickým zážitkem a zákazníci se do našeho rodinného řeznictví a uzenářství rádi vraceli.
a naše vize...
NEPOLEVIT. Chceme i nadále inovovat a vylepšovat kvalitu našich produktů a služeb a být součástí výjimečných společenských setkání, která Vám, našim zákazníkům, zůstává ještě dlouho v paměti.